ღೋ✽❤✽ღೋ═════════ღೋ✽❤✽ღೋ
ƸӜƷ░░░░░WELCOMEƸӜƷ
ღೋ✽❤✽ღೋ═════════ღೋ✽❤✽ღೋ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Οσο περισσότερη σοκολάτα τρως... τόσο αδυνατίζεις! Καινούργια έρευνα που φέρνει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Mια νέα επιστημονική έρευνα, αποκαλύπτει ότι... η Σοκολάτα ΟΧΙ μόνο δεν παχαίνει, αλλά μάλιστα όσο περισσότερη τρώει κανείς, τόσο μειώνεται το επίπεδο του λίπους στο σώμα του.
Η εγκυρότατη αυτή έρευνα έρχεται να απενοχοποιήσει την εν λόγω γλυκιά απόλαυση και να δώσει στους φανατικούς της σοκολάτας, αυτήν την αναπάντεχη υπέροχη είδηση
κατευθείαν απο το πανεπιστήμιο της Γρανάδας

Είναι η μεγαλύτερη έως τώρα μελέτη που εστίασε αποκλειστικά στην επίδραση της σοκολάτας,
Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Γρανάδα, με επικεφαλής τη Μαγδαλένα Κουένκα - Γκαρθία, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό διατροφολογίας Nutrition, μελέτησαν περίπου 1.500 ευρωπαίους εφήβους ηλικίας 
12 έως 17 ετών.

Η έρευνα έδειξε ότι η μεγαλύτερη κατανάλωση σοκολάτας συσχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα λίπους στον οργανισμό (τόσο του συνολικού λίπους, όσο και ειδικότερα του λίπους της κοιλιάς), με συνέπεια να μειώνεται ο δείκτης σωματικής μάζας (βάρος προς τετράγωνο ύψους). Η γενικευμένη αυτή μείωση του λίπους συμβαίνει ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, τη σεξουαλική ωρίμανση, από το αν ο νέος ασκείται, από το τι τρώει και πίνει κατά τα άλλα.

Η μελέτη εντασσόταν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα HELENA (Healthy Lifestyle in Europe by Nutrition in Adolescence), που χρηματοδοτείται από την ΕΕ και μελετά σε εννέα χώρες πώς η υγιεινή διατροφή των εφήβων μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της υγείας τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου